Головна » 2014 » Березень » 19
Фінал з волейболу проходив 12 березня у Косівській ЗОШ І-ІІІ ст. У фінальну частину змагань серед дівчат вибороли команди Хімчинської, Стопчатівської та Старокутської ЗОШ, а серед юнаків Кобаківська, Яблунівська ЗОШ та Річківський НВК.
У першій грі серед дівчат зійшлися учні Хімчинської та Стопчатівської шкіл. дівчата з Хімчина не лишили жодного шансу суперницям і здобули переконливу перемогу 2:0. Стопчатівська команда у другій грі знов поступилась дівчатам з Старокутської школи. У вирішальній грі учні з Хімчинської ЗОШ продемонструвавши гарну і змістовну гру перемогли Старокутську команду з рахунком 2:0, тим самим здобули звання чемпіонів району з волейболу.
Серед хлопців не менш цікаві відбувалися ігри. Вже з першої гри жереб звів двох претендентів на чемпіонство. Команди з Річківського НВК та Кобаківської школи проде ... Читати далі »
Переглядів: 372 | Додав: fartlek | Дата: 19.03.2014 | Коментарі (0)

Зональні змагання з волейболу серед учнів ЗОШ І-ІІІ ст. проводились у трьох зонах між юнаками та дівчатами. У першій зоні змагалися команди Косівської №1, Хімчинської, Яворівської, Старокосівської ЗОШ І-ІІІ ст., Річківський та Рожнівський НВК; у другій Стопчатівська, Середньоберезівська, Космацька, Яблунівська ЗОШ І-ІІІ ст. Уторопське НВО; а в третій Кутська, Кобаківська, Розтоківська, Старокутська, Тюдівська ЗОШ І-ІІІ ст.;

         Перша зона проводилась у Косівській ЗОШ І-ІІІ ст. № 1. Серед дівчат Хімчинська школа виборола путівку у фінал, 2-ге місце Річківський НВК, 3 – Рожнівський НВК, 4 – Косівська № 1, 5 – Яворівська, 6 – Старокосівська. У запеклій боротьбі серед юнаків Річківський НВК об ... Читати далі »

Переглядів: 369 | Додав: fartlek | Дата: 18.03.2014 | Коментарі (0)