Головна » 2014 » Березень » 19 » Фінал з волейболу серед учнів ЗОШ І-ІІІ ст.
01:25
Фінал з волейболу серед учнів ЗОШ І-ІІІ ст.
Фінал з волейболу проходив 12 березня у Косівській ЗОШ І-ІІІ ст. У фінальну частину змагань серед дівчат вибороли команди Хімчинської, Стопчатівської та Старокутської ЗОШ, а серед юнаків Кобаківська, Яблунівська ЗОШ та Річківський НВК.
У першій грі серед дівчат зійшлися учні Хімчинської та Стопчатівської шкіл. дівчата з Хімчина не лишили жодного шансу суперницям і здобули переконливу перемогу 2:0. Стопчатівська команда у другій грі знов поступилась дівчатам з Старокутської школи. У вирішальній грі учні з Хімчинської ЗОШ продемонструвавши гарну і змістовну гру перемогли Старокутську команду з рахунком 2:0, тим самим здобули звання чемпіонів району з волейболу.
Серед хлопців не менш цікаві відбувалися ігри. Вже з першої гри жереб звів двох претендентів на чемпіонство. Команди з Річківського НВК та Кобаківської школи продемонстрували гарну та цікаву гру. І не зважаючи на велике бажання юнаків з Кобак перемогти, Річка не дала їм такої можливості та перемогла з рахунком 2:0. У другій грі юнаки з Яблунова поступилися одноліткам з Кобак. І у останній грі Яблунівська школа програла Річківському НВК, тим самим зробила їх чемпіонами.
Усі учасники були нагороджені грамотами відповідного ґатунку відділу освіти.
Секретар змагань
Михлюк О.Д.
Переглядів: 373 | Додав: fartlek | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]