Головна » 2014 » Березень » 19 » Змагання з волейболу серед учнів ЗОШ І-ІІІ ст.
23:31
Змагання з волейболу серед учнів ЗОШ І-ІІІ ст.

Зональні змагання з волейболу серед учнів ЗОШ І-ІІІ ст. проводились у трьох зонах між юнаками та дівчатами. У першій зоні змагалися команди Косівської №1, Хімчинської, Яворівської, Старокосівської ЗОШ І-ІІІ ст., Річківський та Рожнівський НВК; у другій Стопчатівська, Середньоберезівська, Космацька, Яблунівська ЗОШ І-ІІІ ст. Уторопське НВО; а в третій Кутська, Кобаківська, Розтоківська, Старокутська, Тюдівська ЗОШ І-ІІІ ст.;

         Перша зона проводилась у Косівській ЗОШ І-ІІІ ст. № 1. Серед дівчат Хімчинська школа виборола путівку у фінал, 2-ге місце Річківський НВК, 3 – Рожнівський НВК, 4 – Косівська № 1, 5 – Яворівська, 6 – Старокосівська. У запеклій боротьбі серед юнаків Річківський НВК обігравши Хімчинську ЗОШ, забезпечивши собі путівку до фіналу. 3 – місце Яворівська ЗОШ, 4 – Рожнівський НВК, 5 – Косівська ЗОШ № 1.

         Друга зона проводилась у Стопчатівській ЗОШ. Серед дівчат боротьбу у фіналі продовжить команда господарів, на другій сходинці Космацька ЗОШ, 3 – Яблунівська, 4 – Уторопське НВО. Яблунівські волейболісти були сильнішими від суперників і впевнено вибороли вихід у фінал. На 2 – місці Стопчатівська ЗОШ, 3 - Космацька ЗОШ, 4 - Уторопське НВО.

         Третя зона відбувалася у Кутській ЗОШ. Серед дівчат вихід у фінал здобула команда Старокутської ЗОШ, на 2 місці Кобаківська ЗОШ, 3 – Кутська ЗОШ, 4 – Тюдівська. А серед юнаків найсильнішими була команда з Кобаківської школи, яка буде продовжувати боротьбу у фіналі. На другій сходинці опинилась Старокутська, на 3 – Тюдівська, на 4 – Розтоківська, на 5 – Кутська школи.

Секретар змагань

Михлюк О.Д.

Переглядів: 369 | Додав: fartlek | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]