Головна » 2014 » Листопад » 30

Нагадаємо читачам нашого сайту, що нещодавно ЗОШ с.Яблунова отримали нагороду від НОК України за перемогу у Всеукраїнського конкурсу на кращу організацію роботи з олімпійської освіти.
Сьогодні експертне журі Національного олімпійського комітету України у складі голови Комісії НОК «Засоби масової інформації та пропаганда олімпійського руху» Олега Волкова, відомих спортивних фотографів та олімпійських чемпіонів і призерів підвело підсумки VIII Всеукраїнського конкурсу спортивної фотографії.
Цього року на розгляд експертів надійшло понад 350 робіт від 70 авторів з 20 регіонів України.
Переможці та призери визначались у 3-х номінаціях: фотографи-професіонали, фотографи-аматори та діти (до 16 років).
У номінації діти до 16 років перемогу здобула наша краяна Наталія Абрам’юк (14 років, с. Яблунів, Івано-Франківська обл. ... Читати далі »

Переглядів: 390 | Додав: fartlek | Дата: 29.11.2014 | Коментарі (0)

Чергова нагорода для Прикарпаття від НОК УкраїниНаприкінці жовтня у Київській загальноосвітній школі №78 відбувся Всеукраїнський науково-практичний семінар «Формування етичних норм поведінки школярів у процесі навчальної та позаурочної роботи з олімпійської освіти». У семінарі взяли участь представники понад 100 загальноосвітніх навчальних закладів з 23 областей України, міст Києва та Севастополя, а також методисти фізичного виховання регіональних інститутів післядипломної педагогічної освіти. На свято запросили відомих спортсменів – чемпіонів і призерів Олімпійських ігор, першостей світу і Європи.
З вітальним словом від президента Національного олімпійського комітету України, Олімпійського чемпіона Сергія Бубки до всіх присутніх звернулась Вик ... Читати далі »

Переглядів: 382 | Додав: fartlek | Дата: 29.11.2014 | Коментарі (0)