Головна » 2016 » Лютий » 10 » Стартують V Спортивні ігри школярів області
22:46
Стартують V Спортивні ігри школярів області
 
5-6 лютого відбулися зональні змагання з волейболу серед школярів області. Змагання проводились у чотирьох зонах окремо серед юнаків та дівчат. Честь Косівського району вибороли дівчата Старокутської ЗОШ І-ІІІ ст. та Рожнівський НВК серед юнаків. 
Зональні змагання серед дівчат відбувалися у Рожнівському НВК "Гуцульщина". Тут у гостинних стінах зібралися чотири команди: Коломийський, Снятинський, Верховинськй та Косівський райони. Змагання проводяться за коловою системою. За жеребкування першими на волейбольну площадку помірятися силою вийшли Коломия та Снятин. Дуже напружена і драматична виявилася гра, і тільки в третій партії доля усміхнулася Коломийським волейболісткам  вигравши 2:1. У другій грі зустрілися господарі з волейболістами з Верховини. Демонструючи кращу технічну та 
тактичну підготовку Косівчани святкували перемогу 2:0. Змагання набирало обертів, вболівальники палко підтримували свої команди, так що місцями не було чути свистка.
Відпочивши кілька хвилин Косівські волейболістки зустрілися з Снятинським районом. Матч відбувався у напруженій і впертій боротьбі за кожен розіграш м'яча. Рідні стіни далися взнаки і Косівчанки з мінімальним відривом отримали свою другу перемогу.
У наступних  іграх Коломия та Снятин за явної переваги обіграли Верховину і здобувши жодної перемоги зайняли 4 місце. У останній грі мі
ж Косовом та Коломиєю вирішувалась путівка у фінал.  Цікава була гра та на жаль Коломияни зупинили переможну ходу волейболісток з Косова. 
Отже за результатами зіграних матчів І місце виборола команда з Коломиї, ІІ місц у Косівського району, ІІІ- у Снятинського.
 У Тлумачі юнаки так само боролися за вихід у фінал. Нажаль Косівський район програвши Коломийському раону та посів третю сходинку п'ядисталу.
секретар змагань
Михлюк О,Д,
Переглядів: 391 | Додав: fartlek | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]