Головна » 2015 » Липень » 3 » В Косові відбувся футбольний турнір
23:25
В Косові відбувся футбольний турнір

27 червня, на території спортивного комплексу Косівської ЗОШ №2, відбувся учнівський футбольний турнір організований політичною партією «Блок Петра Порошенка –Солідарність» у Косівському районі, дитячою спортивною школою «Гірське орлятко» та сектором у справах сім’ї, молоді та спорту Косівської РДА.

JksBumSkFvwЗмагання були присвячені Дню молоді та Дню Конституції України. Сонячна погода сприяла проведенню спортивного свята, а на стадіоні протягом трьох годин точилася запекла боротьба між командами. Детальніше про захід розповіли секретар районної організації партії «Блок Петра Порошенка» Іван Цапро та заступник директора спортивної школи «Гірське орлятко» Дмитро Ганущак:

Іван Цапро:

«Партія Петра Порошенка буде і надалі підтримувати спорт в Косівському районі. Не лише футбол, а також і теніс, настільний теніс, бокс, боротьбу. Цей турнір лише перший крок – діти отримали грамоти і фінансову винагороду в розмірі 500 грн. Надалі ми плануємо заохочувати дітей – медалями, грамотами, кубками та іншими спортивними призами і, звісно, ж солодощами.DioamUu-OXI

Окрім підтримки спорту є в партії різноманітні громадські проекти, як, наприклад, «Толока», «АнтиКорупція», «Громадська приймальня», де ми допомагаємо гуцулам отримати субсидії, в зв’язку із нещодавнім подорожчанням комунальних тарифів. Позиція президента така, щоб ми допомагали людям в їхніх соціальних потребах та завжди були на зв’язку і відгукувались на проблеми жителів району. Також ми плануємо долучитися до організації міжнародного турніру з боксу, який традиційно вже багато років відбувається в кінці серпня у Кутах і присвячений він – Дню Незалежності України.Видавництво «Писаний Камінь» друкуватиме рекламні брошури і ми, як партія, також будемо допомагати фінансово».

Дмитро Ганущак:

«В даному турнірі між собою змагалися 6 команд в двох вікових категоріях – старша (2000-2001 рр.) та молодша (2002-2003 рр.). За підсумками гри, в старшій віковій групі – перше місце зайняла команда з смт. Кутів, другу сходинку посів Пістинь, а третє місце здобув Косів. В молодшій групі перше місце зайняла команда з Пістиня, друге місце – Кути, третє місце – місто Косів».

Загалом в цих футбольних змаганнях були задіяні більше 60 учнів з Косівського району. Всі ці діти є членами футбольної команди району, а кращі учні входять і в збірну Івано-Франківської області. До речі, варто зазначити, що талановитий хлопчина Назарій Фокащук із села Старий Косів, – скоро візьме участь в навчально-тренувальних зборах в академії львівського футбольного клубу «Карпати», а згодом продовжить там навчання.

Переглядів: 519 | Додав: fartlek | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]