Головна » 2014 » Січень » 19 » Традиційний турнір з греко-римської боротьби
01:41
Традиційний турнір з греко-римської боротьби

Традиційний турнір

з греко-римської боротьби «Різдвяні канікули-2014»


        За доброю традицією, на Косівщині проводять зимові канікули спортсмени клубу «Спартак» та спортивної школи Олімпійського резерву товариства «Спартак» з греко-римської боротьби міста Києва. Спільні тренування з  нашими спортсменами проводились на базі Косівської ДЮСШ «Гірське орлятко». На завершення спільних канікул, 10-11 січня, провели традиційний турнір із греко-римської боротьби «Різдвяні канікули – 2014». Його відкрив завідувач відділу освіти Косівської РДА Володимир Козьменчук. Під звуки Державного Гімну капітани команд підняли прапор. Із привітальними словами виступили: секретар Косівської міської ради Назар Кравчук, директор Косівської ДЮСШ Ігор Боднарчук.

У змаганнях брали участь 78 спортсменів з Вижниці, Берегомета, Верховини, Києва та Косова. В упертій боротьбі, демонструючи високу техніку, тактику та волю до перемоги, призові місця вибороли наші учні: Назар Бойчук, Юрій Кіцнак, Роман Матаржук, Назар Фірчук, Василь Линдюк, Тарас Табахарнюк, Назар Рак. Всі призери були нагороджені грамотами, медалями відповідного ґатунку та цінними призами.

На закритті турніру заслужений тренер України Олексій Добровольський висловив велику вдячність тим, хто сприяв у проведені цих змагань. Голова греко-римської боротьби Косівського району Семен Байгуш подякував командам гостей і запросив їх на черговий турнір.

Спонсорами змагань були Семен Байгуш, Ігор Сусак та 
Микола Попович.
Переглядів: 694 | Додав: fartlek | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 1
1 fartlek  
Більше фотографій можна знайти перейшовши по силці http://vk.com/album213667180_185647347

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]