Головна » 2015 » Листопад » 12 » Традиційний турнір з футболу
13:40
Традиційний турнір з футболу
5 листопада  на Косівському міському стадіоні відбувся другий обласний турнір з футболу серед учнів 2002 р.н. і мол. на призи  районної та міської організацій "Конгрес Українських Націоналістів" присвяченому “Героям УПА”, “Героям Небесної Сотні”, “Героям АТО” та Дню Збройних Сил України.
В даних змаганнях взяли участь команди: Яблунівської ДЮСШ "Соколята" (тренер Іван Урбанович), Коломийської ДЮСШ № 1(тренер Андрій Струмецький) та дві команди Косівської ДЮСШ "Гірське орлятко" (тренери Євген Калинчук, Володимир Подоляк ).
         З привітальним словом до учасників змагань звернулись голови районної та міської організації "КУН" Михайло Цьок та Юрій Довбенчук, які побажали учасникам досягти високих спортивних результатів.
Першими на поле вийшли команди Косівської ДЮСШ "Гірське орлятко" № 1 та № 2. Основний час не виявив переможця, а після серії одинадцяти метрових ударів доля усміхнулася команді № 1.В наступній грі юні футболісти Коломийської ДЮСШ № 1. святкували перемогу над Яблунівської ДЮСШ "Соколята" і вибороли право позмагатись за головний приз турніру.
         В боротьбі за третє місце команда Косівської ДЮСШ № 2 з рахунком 2:0 перемогла дружню команду Яблунівської ДЮСШ "Соколята" і стала бронзовим призером турніру.  У фінальній грі показавши кращу фізичну та технічну підготовку команда № 1 Косівської ДЮСШ впевнено перемогла команду гостей з Коломиї. І в друге завоювала перехідний кубок турніру.
         Переможці та призери турніру були нагороджені кубками, грамотами та медалями, які вручив голова районної організації "КУН" Михайло Цьок.
 
Старший тренер-викладач відділення футболу
ДЮСШ "Гірське Орлятко" Богатчук І.М.
Переглядів: 312 | Додав: fartlek | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]