Головна » 2015 » Червень » 25 » Обласна спартакіада серед працівників ДЮСШ
11:20
Обласна спартакіада серед працівників ДЮСШ
Славне місто Рогатин на спортивній базі ДЮСШ обласної ради приймало учасників першої спартакіади серед працівників спортивних шкіл, у яких взяли участь тренери-викладачі Косівської ДЮСШ "Гірське орлятко". До програми спартакіади входили чотири види спорту: Міні-футбол, настільний теніс, шахи та дартс.
У змаганнях з дартсу нашу команду представляв Інструктор-методист Михлюк Олександр, який у підсумку виборов четверте місце із 16 учасників. Олександр Дмитрович також захищав честь школи і у змаганнях з шахів, де посів 9 місце.
Вдало виступили наші тренера у змаганнях з настільного тенісу Майстер Спорту Ковальчук Назарій лише у фіналі у напруженій боротьбі поступився 2:3 представнику з Богородчан. Серед жінок відмінно виступила тренер-викладач Пачич Ярослава, яка не зазнавши жодної поразки, стала переможцем цих змагань.
Цікаво і напружено проходили змагання з міні-футболу. Наші тренери в першому поєдинку перемогли своїх колег з м. Долина 4:0. У наступному турі нашим суперником були працівники Коломийської районної ДЮСШ. Тут перемогу теж святкували Косівчани, але з рахунком 3:2. Впевнено у півфіналі обіграли наші футболісти і команду м. Богородчан 6:0 і тим самим вибороли право змагатися у фіналі за перше місце. У фіналі нашим суперником були тренери-викладачі Городенківської ДЮСШ, за яку виступають колишні гравці однієї з кращих команд України з міні-футболу "Ураган".

Тут переможця оприділили лише після пробиття "пенальті". Так, як основний час завершився 1:1. Наші тренери проявили досвід та холоднокровність, лише після пробиття 9-го удару раділи такій бажаній перемозі. Честь команди захищали: Богатчук Іван, Ганущак Дмитро, Ганущак Володимир, Подоляк Володимир, Свирид Юрій, Олексюк Іван, Михлюк Олександр.
Наш Майстер спорту України з греко-римської боротьби Олексюк Іван був визнаний кращим воротарем турніру.
Загально командне І місце у підсумку у першій спартакіаді серед працівників спортивних шкіл завоювали Косівчани.
Дирекція школи щиро вдячна підприємцю Дмитру Копчуку за фінансову підтримку команди на цих змаганнях.

Директор ДЮСШ
Боднарчук І.І.
Переглядів: 405 | Додав: fartlek | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]