Головна » 2014 » Лютий » 11 » Міні-футбол “Граємо за Україну разом”
22:25
Міні-футбол “Граємо за Україну разом”

Міні-футбол "Граємо за Україну разом

Відбулись зональні та фінальні змагання Чемпіонат області з міні-футболу серед ДЮСШ "Граємо за Україну разом ” серед юнаків 2000 р.н. і молодші.


Зональні змагання проходили в м. Коломия 25-26.01.2014 р. в ФОСК "Прикарпаття”,  де взяло участь 7 команд. Переможцями зональних змагань стали юні  футболісти Косівської ДЮСШ, які перемогли команди: Коломиськокої ДЮСШ №1 із рахунком 2-0, Коломийську ДЮСШ "Колос” 5-2, а в фінальній стиковій грі перемогли команду №2 ДЮСШ №1 м. Коломия, і вибороли право взяти участь в фінальній частині змагань в м. Івано-Франківську.

Першим суперником фінальної частини наших юних футболістів  була команда СДЮШОР  "Прикарпаття” м. Івано-Франківськ, яка бере участь у Вищій лізі  першості України з футболу серед команд ДЮФЛ. Перший тайм закінчився із рахунком 1-0 на користь наших футболістів , але в другому таймі більш досвідчені, та в деякій мірі більш-технічні футболісти  школи ФК "Прикарпаття” схилили шальки терезів на свою користь і виграли із рахунком 3-1. Другим суперником була команда ДЮСШ "Енергетик м. Бурштин, в рівній грі, з більшою кількістю моментів наші футболісти поступились 3-4, в заключній грі зіграли внічию 3-3 із командою "Юніор м. Івано-Франківськ, яка в підсумку посіла ІІІ місце, а переможцем змагань стала команда "НІКА” м. Івано-Франківськ.

Команда нашої ДЮСШ виступала таким складом: Гринюк Олег, Лаврук Іван, Бейсюк Павло, Бейсюк Віталій, Мосейчук Антон учні Пістинської ЗОШ,  Гарасим’юк Василь учень Шешорської ЗОШ, Пугач Олег, Макарчук Святослав учні Косівської ЗОШ №1, Петращук Андрія, Мартинюк Олександр учні  Кутської ЗОШ, Андрич Богдан учень Рожнівського НВК. Команду до змагань готували тренера-викладачі: Ганущак В.В та Калинчук Е.Г.

Дирекція ДЮСШ "Гірське орлятко” та юні футболісти щиро дякують підприємцю Уличу Віктору за виділення транспорту для  перевезення учасників змаганнь.  

Переглядів: 605 | Додав: Олександр | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]