Головна » 2015 » Березень » 23 » Косівчани серед призерів
10:27
Косівчани серед призерів
21-22 березня 2015р. в  Коломиї фінішував 12-й за ліком дитячий футбольний турнір на призи міського голови. Цікаво, що коли в 2003 році за ініціативи головного редактора газети "Коломийський вісник" Василя Дем'яніва проходили перші такі змагання, то деяких сьогоднішніх їх учасників ще не було на світі... Цього разу у змаганнях взяли участь 8 команд з Івано-Франківської, Львівської, Чернівецької та Закарпатської областей і вже традиційно команда юниних футболістів  Косівської ДЮСШ, які згідно жеребкування були розділені на дві підгрупи.
Юні футболісти Косівської ДЮСШ у своїй підгрупі перемогли команду ДЮСШ “Освіта” м. Чернівці 3-1, також перемогли господарів турніру команду №2 Коломийської ДЮСШ №1 із рахунок 4-2, а  в матчі за перше місце в свої підгрупі виграючи по ходу зустрічі не змогли втримати  переможний рахунок із командою м. Яворів Львівської області, закінчили гру із нічийним рахунком 2-2 та посіли другу сходинку в свої підгрупі.
На наступний день  в стикові зустрічі за вихід в фінал наша команда зустрічалася із командою “Рома” м. Чернівців. В основний час гра закінчилась із рахунком 2-2 і лише в серії післяматчевих шестиметрових ударів юні футболісти поступилися команді  “Рома” 4-2. В матчі за третє місце нас знову очікувала гра із командою Яворів Львівської області де знову в основний час зустрічі не зміг виявити переможця, а  серію післяматчевих пенальті краще виконали наші футболісти і в підсумку зайняли  третє місце.  Переможцями цьогорічного турніру стали господарі майданчика – перша команда Коломийської  ДЮСШ № 1, які у фіналі перемогли гостей з Чернівців за рахунком 5-1. В Кубку Надії (матчі за 5-8 місця) перемогли футболісти з команди "Ялинка" (Великий Бичків, Закарпатської області ).
Переможці та призери  турніру були нагороджені грамотами, медалями та кубками організаторами турніру.
Команду до змагань готували тренера-викладачі: В. Ганущак, Д. Ганущак, І. Богатчук, та Є. Калинчук.
 
Заступник директора ДЮСШ
                                                                           Д.В. Ганущак
 
Переглядів: 427 | Додав: Олександр | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]