Головна » 2015 » Січень » 15 » 20-й традиційний міжобласний турнір з греко-римської боротьби присвячений Різдвяним святам
11:02
20-й традиційний міжобласний турнір з греко-римської боротьби присвячений Різдвяним святам

Для київських борців уже звичкою є зустрічати Новорічні та Різдвяні свята на Косівщині. Цього року їх приїхало понад 80 чоловік. За 12 днів перебування вони тренувалися з нашими дітьми, колядували, каталися на бігових лижах та на г. Михалкова спускалися на гірських лижах,санках і …

У останні дні, 12-13 січня у відремонтованому спортивному залі Косівської ДЮСШ "Гірське орлятко" відбувся 20-й традиційний міжобласний турнір з греко-римської боротьби присвячений Різдвяним святам. У змаганнях приймали участь борці Київського борцівського клубу "Спарта", Київської ДЮСШ № 13, комплексної ДЮСШ профсоюзу "Фенікс", Верховинської ДЮСШ, Косівської ДЮСШ "Гірське орлятко" та спортивного клубу "Богатир". Змагання проводилися у двох вікових категоріях 1996-1998 р.н. та 1999 р.н. і молодші.

На параді відкриття були присутні заступник голови Косівської РДА Ропар В.В., завідувач сектору молоді та спорту. Мельничук М.Д, секретар районної ради Кравчук Н.Д., чемпіон Європи та бронзовий призер світу з греко-римської боротьби Жан Біланюк, голова фізкультурно-спортивного товариства "Спартак" Кравчук Д.Д., директор Косівської ДЮСШ Боднарчук І.І.

На килимі демонструючи добру техніку та фізичну підготовку, вольові якості борці доказували на право стати чемпіоном у своїй ваговій категорії. За підсумками змагань чемпіонами стали:

1996-1998 р.н. у ваговій категорії  до 66 кг. Тульжинков Олексій (Київ), до 85 кг. Трахименко Владислав ( Київ), і у 85 + Табахарнюк Тарас (Косів).

1999 р.н та молодші перемогу святкував у ваговій категорії до 29 кг. Слепченко Артур (Київ), до 32 кг. Куліков Влад (Київ), до 35 кг. Тикинюк Арсен (Верховина), до 38 кг. Бодоряк Владислав (Верховина), до 42 кг. Кіщук Станіслав (Косів), до 47 кг. Волковий Артем (Київ), 

до 53 кг. Калініченко Владислав (Київ), до 59 кг. Кравчук Назарій (Косів), до 66 кг. Кривнюк Андрій (Верховина), до 76 кг. Ориняк Назар (Косів), до 85 кг. Васелевський Олександр (Київ), і у 85 + Заїка Олексій (Косів).

Усі переможці та призери змагань були нагороджені грамотами відповідного ґатунку та медалями придбані за кошти сектору молоді та спорту Косівської РДА та спонсорів.

Від щирого серця хочеться подякувати та побажати здоров’я, терпіння та удачі у їхній не легкій справі, тренерам-викладачам Київських шкіл, а саме Орлюку Ярославу Валерійовичу, Редьку Олександру Петровичу та Куценку Євгену Олександровичу за те що вони наполегливо кожного року згуртовують навколо себе маленьких спортсменів і дарують їм Різдвяне свято на Косівській землі. 

Переглядів: 660 | Додав: fartlek | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]